Om deze unieke avond mee te beleven kan u kiezen tussen 2 aantrekkelijke deelnameformules.

Inschrijven en voorafbetaling van de deelname is VERPLICHT (tot uiterlijk 5 mei) via:

VOETBAL - SENIORS A & B

1e ploeg A

Laatste Wedstrijdverslag:

28/04: Nielse SV - Schelle 1-2
De laatste wedstrijd van de reguliere competitie op verplaatsing bij de buren van Nielse, dat had de kalendermaker goed gepland. Maar echt veel stond er niet meer op het spel, tenzij de tweede plaats in de rangschikking voor Schelle.
Nielse trok een defensief fort op voor hun baklijn waar Schelle in de eerste helft op enkele kleine kansen na, niet door raakte.
Na de rust kwam dan wel de logische voorsprong op het bord via een kopbal. We noteerden ook het debuut van twee youngsters en één van hen zorgde na een mooie aanval meteen voor een assist. De 0-2 voorsprong zorgde voor wat nonchalance en net voor affluiten profiteerde Nielse daarvan door de 1-2 eindstand te scoren.
Met deze 3 punten erbij eindigt Schelle A op de tweede plaats in de rangschikking met 60 punten. Op naar de eindronde volgende zondag 5 mei !

Volgende wedstrijd:

Geen wedstrijd gepland

Uitslagen en Stand
 Kalender (Ploegpagina)

1e ploeg B

28/04: K Reet SK - Schelle 1-1
Erop of eronder vandaag voor Schelle B dat een zege op het veld van SK Reet nodig had om de eindronde te behalen.
Reet begon beter aan de wedstrijd en domineerde de eerste helft, zonder echt uitgespeelde kansen. Enkele schoten uit de tweede lijn en verre inworpen gedragen door de wind zorgden voor gevaar.
Schelle kon enkele keren tegenprikken en op één van die aanvallen caprioleerde de bal via paal en tegenstander zowaar in doel, 0-1 tegen de gang van het spel in.
Na rust begon Schelle wel beter te voetballen en op een mooie aanval werd de 0-2 alleen voor de doelman naast gelegd.
Reet vocht zich terug in de match op zoek naar de voor hen broodnodige gelijkmaker, en lukte daar ook in. Het drukte daarna door om de zege nog binnen te halen, maar miste de kansen daartoe. Schelle trachtte nog tegen te prikken maar moest nog met 10 man verder na een haakfout op een doorgebroken speler. Eindstand 1-1 dus, waardoor Reet de periode binnenhaalt.
Chapeau aan spelers en trainers van Schelle B voor hun mooie seizoen !